Testimonials

Sven Goris uit Temse

Sven Goris uit Temse rekent al enkele jaren op de bekwaamheid en expertise van meester Sarah Bernaers. Dus toen zij samen met meester Doreen D’hondt Tweedraads Advocaten opstartte, volgde hij haar mee naar het kantoor in Sint-Niklaas. Advocaat met sterke vakkennis Sven Goris: “Ik werd al in verschillende zaken bijgestaan door meester Bernaers. Ze werkt… Lees meer “Sven Goris uit Temse”

Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek

Nancy Van Laere kwam bij Tweedraads Advocaten terecht toen ze op zoek ging naar juridische ondersteuning bij een huurgeschil. Tegendraads concept Nancy: “Ik ben zelf wat tegendraads, dus toen ik de naam Tweedraads Advocaten in de zoekresultaten van Google zag, sprak die mij wel aan. Op de website zag ik dat het kantoor recent opgericht… Lees meer “Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek”

Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij aternio

aternio, een bedrijf dat ondernemers financieel advies geeft, had te maken met halsstarrige wanbetalers. Daarom schakelde Hilde, de verantwoordelijke debiteurenbeheer, Tweedraads Advocaten in. Externe hulp Hilde: “Het is altijd jammer als klanten hun facturen niet betalen. U kan dan proberen om zelf het probleem op te lossen en in dialoog te gaan. Dat lukt als… Lees meer “Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij aternio”

Inge Van Paeschen uit Brussel

Inge Van Paeschen had een huurgeschil met haar huisbaas en schakelde Tweedraads Advocaten uit Sint-Niklaas in. Ze vertelt over de persoonlijke, respectvolle én doeltreffende aanpak waarmee advocaat Sarah Bernaers haar hielp. Heldere, no-nonsenseaanpak “Het huurgeschil met mijn huisbaas escaleerde en daarom ging ik op zoek naar geschikt juridisch advies. Ik kwam bij meester Bernaers van… Lees meer “Inge Van Paeschen uit Brussel”

Ilja S. uit Beveren

Een van de juridische expertises van Tweedraads Advocaten is verkeersrecht. Ilja koos voor Doreen D’hondt om zijn zaak te verdedigen, omdat hij uit een eerdere procedure al wist dat hij in alle vertrouwen met haar kon samenwerken. Elke zaak in goede handen Ilja: “Ik deed al eerder een beroep op de diensten van meester D’hondt… Lees meer “Ilja S. uit Beveren”

Guy De Beule uit Moerbeke-Waas

Guy De Beule is zaakvoerder van The Wellness Corner in Moerbeke-Waas. Helaas krijgt ook hij regelmatig te maken met wanbetalers. Daarom ging hij op zoek naar een advocaat met expertise in wanbetaling. En die vond hij bij Tweedraads Advocaten. Juridische hulp Guy: “Ik had een klant met een openstaande factuur die zes maanden oud was.… Lees meer “Guy De Beule uit Moerbeke-Waas”

Luc Van Guyse uit Stekene

Huurgeschillen kunnen leiden tot frustratie en onbegrip. Want vaak kunt u zelf weinig doen aan een geschil en zijn juridische stappen onvermijdelijk. Luc Van Guyse uit Stekene zocht en vond bij Tweedraads Advocaten de gespecialiseerde expertise in huurrecht die hij nodig had. Meteen vertrouwen Luc Van Guyse: “Via mijn BNI-groep kwam ik terecht bij Doreen… Lees meer “Luc Van Guyse uit Stekene”

Frank Thyssen uit Sint-Niklaas

Frank Thyssen was op zoek naar een andere advocaat en klopte op aanraden van een van zijn klanten aan bij Sarah Bernaers. Het begin van een duurzame samenwerking, want Frank leidt een bouwonderneming en heeft helaas vaker behoefte aan juridische bijstand en advies. Samen aanpak bepalen Frank: “Het contact met meester Bernaers is altijd aangenaam… Lees meer “Frank Thyssen uit Sint-Niklaas”

Christine De Troyer uit Sint-Niklaas

Er zijn in het leven heel wat situaties waarbij u behoefte hebt aan juridische begeleiding en advies. Een betrokken advocaat met een persoonlijke aanpak schenkt u dan gemoedsrust. Dat ondervond ook Christine De Troyer tijdens haar samenwerking met Tweedraads Advocaten. Duidelijke communicatie Christine: “Ik had een expert in familierecht nodig en nam contact op met… Lees meer “Christine De Troyer uit Sint-Niklaas”

Meneer en mevrouw Den Hert-De Mol uit Lochristi

Familierechtszaken zijn vaak emotionele gebeurtenissen. Een betrokken advocaat die tijd maakt om naar uw verhaal te luisteren en uw belangen vooropstelt, is dan een absolute meerwaarde. Daarom lieten meneer en mevrouw Den Hert-De Mol zich adviseren en begeleiden door Tweedraads Advocaten. Eerlijke inschatting Mevrouw De Mol: “We kwamen terecht bij Sarah Bernaers. Die luisterde écht… Lees meer “Meneer en mevrouw Den Hert-De Mol uit Lochristi”