Testimonials

Jan uit Sint-Niklaas

‘Wie komt op voor mijn rechten als gescheiden papa?’ Die vraag spookte veertien jaar lang door het hoofd van Jan. Op haar achttiende verjaardag trok zijn dochter definitief bij hem in. Moegetergd door de psychologische oorlogsvoering van haar mama. Omwille van deze gewijzigde situatie liet Jan een regeling uitwerken waarbij zijn ex de onderhoudsbijdrage betaalt… Lees meer “Jan uit Sint-Niklaas”

H.B. uit Sint-Niklaas

Wie na een echtscheiding de zorg voor de kinderen op zich neemt, heeft doorgaans recht op alimentatie. Maar wat als de andere ouder niet betaalt? Het overkwam H.B. Haar ex-partner weigerde elke vorm van financiële ondersteuning voor hun dochter en zoon. Het begin van een lange lijdensweg, waarin H. aan het kortste eind leek te… Lees meer “H.B. uit Sint-Niklaas”

Björn Van Camp uit Sint-Niklaas

Op weg naar huis na een avondje uit werd Björn Van Camp tegengehouden door de politie. Hij werd geverbaliseerd voor rijden onder invloed en moest voor de politierechter verschijnen. Daarom deed hij een beroep op de expertise van meester Sarah Bernaers. Vriendelijk ontvangen Björn: “Rijden onder invloed is verkeerd, dat weet ik, maar toch is… Lees meer “Björn Van Camp uit Sint-Niklaas”

Veerle Vercammen uit Wuustwezel

Een tijdje geleden liet Veerle Vercammen haar keuken renoveren. De werkzaamheden verliepen vlot en ze was tevreden over het resultaat. Tot de witgeschilderde keukenkasten plots geel begonnen uit te slaan. Omdat de schrijnwerker zijn aansprakelijkheid betwistte, vroeg Veerle aan Tweedraads Advocaten om juridische bijstand. Veerle: “Toen we via onze architect aan onze schrijnwerker het probleem… Lees meer “Veerle Vercammen uit Wuustwezel”

Bram Verbeken van Healthfocus

Bram Verbeken huurde een pand op de grote markt in Sint-Niklaas. Hij wilde graag ergens anders verder ondernemen en moest zijn handelshuurcontract dus vroegtijdig opzeggen. Een proces dat heel vlot verliep dankzij de juridische begeleiding van Tweedraads Advocaten. Bram: “Ik had een goede verstandhouding met mijn huisbaas en wist dat die waarschijnlijk niet moeilijk ging… Lees meer “Bram Verbeken van Healthfocus”

T.S. uit Temse

T.S. werd na haar relatiebreuk het slachtoffer van ouderverstoting. Haar ex-partner dwarsboomde elk contact tussen moeder en zoon. Hij plaatste haar ook constant in een negatief daglicht, waardoor haar kind zelfs geen bezoekjes meer wilde brengen aan zijn mama. Om de ouder-kindrelatie opnieuw te herstellen, riep T.S. de juridische hulp in van meester Bernaers. Van… Lees meer “T.S. uit Temse”

Marion Snoeren uit Sint-Niklaas

Ondernemen betekent vallen, opstaan en … geconfronteerd worden met klanten die hun facturen niet betalen. Helaas maken ook wanbetalers deel uit van het ondernemerschap. De oplossing van Marion Snoeren, general manager van Aluverre Glass Systems De ervaring en expertise van Tweedraads Advocaten in debiteurenbeheer inroepen. Op aanraden van boekhouder Marion: “Zoals elk bedrijf krijgen ook… Lees meer “Marion Snoeren uit Sint-Niklaas”

Kristof De Ruysscher uit Sint-Niklaas

Onbetaalde facturen zijn een van de grootste frustratiebronnen voor ondernemers. Ook Kristof De Ruysscher van schilders- en afwerkingsbedrijf Stralitex had er last van. Zijn remedie? De doortastende aanpak van Tweedraads Advocaten! Wanbetaling als sport “Voor sommige mensen is het een sport om een factuur of een deel van een factuur niet te betalen. Vooral het… Lees meer “Kristof De Ruysscher uit Sint-Niklaas”

Vanessa G. uit Kieldrecht

Vanessa G. had jarenlang een degelijke alimentatieregeling voor haar oudste zoon. Maar plots vond zijn vader dat hij te veel moest betalen voor zijn zoon, die net meerderjarig was geworden. Toen de jongen zijn rijbewijs wilde halen, weigerde hij om de buitengewone kosten mee te betalen. Daarom ging Vanessa online op zoek naar juridische hulp… Lees meer “Vanessa G. uit Kieldrecht”

Anne-Marie Franckaert uit Sint-Gillis-Waas

Wanbetalers zijn een nachtmerrie voor elke ondernemer. Ook Anne-Marie Franckaert van T.W.A.S. bvba maakte zich zorgen over enkele openstaande facturen. Gelukkig wist ze het tij te keren met de juridische hulp van Tweedraads Advocaten. Op advies van mijn boekhouder Anne-Marie: “Toen ik met het probleem van een wanbetaling zat, gaf mijn boekhouder me een gouden… Lees meer “Anne-Marie Franckaert uit Sint-Gillis-Waas”

Davy Van Den Bossche uit Sint-Gilis-Waas

Na een verkeersongeval moest Davy Van Den Bossche voor de politierechtbank verschijnen. Gelukkig kon hij rekenen op de professionele juridische bijstand van advocate Sarah Bernaers. De juiste advocate, zowel voor mijn zaak als privé Davy: “Ik kende de deskundigheid van Tweedraads Advocaten al via mijn bedrijf. Toen ik als privépersoon juridische hulp nodig had, twijfelde… Lees meer “Davy Van Den Bossche uit Sint-Gilis-Waas”

Clement Fernand uit Beveren

Goede afspraken maken goede vrienden. En dat geldt zeker ook voor een gebouw met meerdere eigenaars. Als mede-eigenaar van een appartement en lid van de raad van bestuur wilde Clement Fernand de procedures en regels van de vereniging van mede-eigenaars (VME) zo goed mogelijk volgen. Daarom riep hij het juridisch advies van Sarah Bernaers van… Lees meer “Clement Fernand uit Beveren”

Karel Vanbrugghe uit Moerbeke

De verkoop van een wagen loopt niet altijd van een leien dakje. Soms ontstaat er een probleem tussen koper en verkoper. Zo ook bij Karel Verbrugghe uit Moerbeke. Want nadat hij de sleutels van zijn auto aan de nieuwe eigenaar overhandigd had, kwam hij terecht in een onvoorzien verkoopgeschil waarvoor hij juridisch advies moest inroepen.… Lees meer “Karel Vanbrugghe uit Moerbeke”

Wendy Mertens uit Temse

Klanten die niet betalen. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Ook zelfstandige coach Wendy Mertens kreeg te maken met wanbetalers. Na een eerdere positieve ervaring met meester D’hondt besliste ze om de aanpak rond wanbetaling ook in de professionele handen van Tweedraads Advocaten te leggen. De juiste aanpak in wanbetaling Wendy: “Maar liefst vier… Lees meer “Wendy Mertens uit Temse”

Sofie Herrygers uit Sint-Niklaas

Sofie Herrygers uit Sint-Niklaas kocht samen met haar partner een woning met een typisch stadstuintje. Helaas konden ze amper van het zonlicht genieten door een gigantische boom in de tuin van de buren. Na veel overleg zonder resultaat besliste Sofie om de hulp van Tweedraads Advocaten in te roepen. Duidelijke informatie Sofie: “We houden enorm… Lees meer “Sofie Herrygers uit Sint-Niklaas”

Youssra uit Sint-Niklaas

Zonder een doordachte aanpak kan een echtscheiding veranderen in een vechtscheiding. Om de scheiding tussen haar ouders in goede banen te leiden, zocht Youssra uit Sint-Niklaas hulp bij Tweedraads Advocaten. Want zowel zijzelf als haar moeder wilden een vechtscheiding te allen tijde vermijden. Duidelijke uitleg Youssra: “Scheiden is nooit gemakkelijk. Zeker niet als er minderjarige… Lees meer “Youssra uit Sint-Niklaas”

Koen Rosiers uit Kruibeke

Een snelle invordering van openstaande facturen is erg belangrijk voor een gezonde onderneming. Want wanbetalers bedreigen je cashflow. Daarom vertrouwt De Meyer bvba uit Kruibeke al jaren op de expertise in wanbetaling van advocaat Sarah Bernaers van Tweedraads Advocaten. Snel actie ondernemen Koen: “Elke onderneming krijgt vroeg of laat te maken met wanbetalers. En ook… Lees meer “Koen Rosiers uit Kruibeke”

Sven Goris uit Temse

Sven Goris uit Temse rekent al enkele jaren op de bekwaamheid en expertise van meester Sarah Bernaers. Dus toen zij samen met meester Doreen D’hondt Tweedraads Advocaten opstartte, volgde hij haar mee naar het kantoor in Sint-Niklaas. Advocaat met sterke vakkennis Sven Goris: “Ik werd al in verschillende zaken bijgestaan door meester Bernaers. Ze werkt… Lees meer “Sven Goris uit Temse”

Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek

Nancy Van Laere kwam bij Tweedraads Advocaten terecht toen ze op zoek ging naar juridische ondersteuning bij een huurgeschil. Tegendraads concept
Nancy: “Ik ben zelf wat tegendraads, dus toen ik de naam Tweedraads Advocaten in de zoekresultaten van Google zag, sprak die mij wel aan. Op de website zag ik dat het kantoor recent… Lees meer “Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek”

Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij aternio

aternio, een bedrijf dat ondernemers financieel advies geeft, had te maken met halsstarrige wanbetalers. Daarom schakelde Hilde, de verantwoordelijke debiteurenbeheer, Tweedraads Advocaten in. Externe hulp
Hilde: “Het is altijd jammer als klanten hun facturen niet betalen. U kan dan proberen om zelf het probleem op te lossen en in dialoog te gaan. Dat lukt… Lees meer “Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij aternio”

Inge Van Paeschen uit Brussel

Inge Van Paeschen had een huurgeschil met haar huisbaas en schakelde Tweedraads Advocaten uit Sint-Niklaas in. Ze vertelt over de persoonlijke, respectvolle én doeltreffende aanpak waarmee advocaat Sarah Bernaers haar hielp. Heldere, no-nonsenseaanpak
“Het huurgeschil met mijn huisbaas escaleerde en daarom ging ik op zoek naar geschikt juridisch advies. Ik kwam bij meester Bernaers… Lees meer “Inge Van Paeschen uit Brussel”

Ilja S. uit Beveren

Een van de juridische expertises van Tweedraads Advocaten is verkeersrecht. Ilja koos voor Doreen D’hondt om zijn zaak te verdedigen, omdat hij uit een eerdere procedure al wist dat hij in alle vertrouwen met haar kon samenwerken. Elke zaak in goede handen Ilja: “Ik deed al eerder een beroep op de diensten van meester D’hondt… Lees meer “Ilja S. uit Beveren”

Guy De Beule uit Moerbeke-Waas

Guy De Beule is zaakvoerder van The Wellness Corner in Moerbeke-Waas. Helaas krijgt ook hij regelmatig te maken met wanbetalers. Daarom ging hij op zoek naar een advocaat met expertise in wanbetaling. En die vond hij bij Tweedraads Advocaten. Juridische hulp Guy: “Ik had een klant met een openstaande factuur die zes maanden oud was.… Lees meer “Guy De Beule uit Moerbeke-Waas”

Luc Van Guyse uit Stekene

Huurgeschillen kunnen leiden tot frustratie en onbegrip. Want vaak kan u zelf weinig doen aan een geschil en zijn juridische stappen onvermijdelijk. Luc Van Guyse uit Stekene zocht en vond bij Tweedraads Advocaten de gespecialiseerde expertise in huurrecht die hij nodig had. Meteen vertrouwen Luc Van Guyse: “Via mijn BNI-groep kwam ik terecht bij Doreen… Lees meer “Luc Van Guyse uit Stekene”

Frank Thyssen uit Sint-Niklaas

Frank Thyssen was op zoek naar een andere advocaat en klopte op aanraden van een van zijn klanten aan bij Sarah Bernaers. Het begin van een duurzame samenwerking, want Frank leidt een bouwonderneming en heeft helaas vaker behoefte aan juridische bijstand en advies. Samen aanpak bepalen Frank: “Het contact met meester Bernaers is altijd aangenaam… Lees meer “Frank Thyssen uit Sint-Niklaas”

Christine De Troyer uit Sint-Niklaas

Er zijn in het leven heel wat situaties waarbij u behoefte hebt aan juridische begeleiding en advies. Een betrokken advocaat met een persoonlijke aanpak schenkt u dan gemoedsrust. Dat ondervond ook Christine De Troyer tijdens haar samenwerking met Tweedraads Advocaten. Duidelijke communicatie Christine: “Ik had een expert in familierecht nodig en nam contact op met… Lees meer “Christine De Troyer uit Sint-Niklaas”

Meneer en mevrouw Den Hert-De Mol uit Lochristi

Familierechtszaken zijn vaak emotionele gebeurtenissen. Een betrokken advocaat die tijd maakt om naar uw verhaal te luisteren en uw belangen vooropstelt, is dan een absolute meerwaarde. Daarom lieten meneer en mevrouw Den Hert-De Mol zich adviseren en begeleiden door Tweedraads Advocaten. Eerlijke inschatting Mevrouw De Mol: “We kwamen terecht bij Sarah Bernaers. Die luisterde écht… Lees meer “Meneer en mevrouw Den Hert-De Mol uit Lochristi”