Wendy Mertens uit Temse

Klanten die niet betalen. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Ook zelfstandige coach Wendy Mertens kreeg te maken met wanbetalers. Na een eerdere positieve ervaring met meester D’hondt besliste ze om de aanpak rond wanbetaling ook in de professionele handen van Tweedraads Advocaten te leggen.

De juiste aanpak in wanbetaling

Wendy: “Maar liefst vier klanten lieten het na om te betalen. Al snel zaten die dossiers bij een advocaat van het incassobureau. Maar omdat ik zo hard geloofde in de aanpak van meester D’hondt, vroeg ik haar om die dossiers over te nemen. En met succes!”

Een uitzondering

“Ik geef toe, ik heb altijd een negatief beeld van advocaten gehad. Gelukkig kon meester D’hondt mijn idee bijstellen, waardoor ik opnieuw vertrouwen kreeg in de rechtsgang. Haar manier van werken was voor mij uniek. Op elk moment kon ik mijn vragen stellen en telkens gaf ze mij een duidelijk antwoord. Ze was ook zeer duidelijk over mijn opties en over wat wel en niet mogelijk was. Als ik zag hoe meester D’hondt mijn dossiers behartigde, gaf me dat een goed gevoel over de afloop. Ze hield de optie van bemiddeling altijd open om een proces te vermijden, en op geen enkel moment misbruikte ze de regels om toch maar te winnen. Ze verdedigde me op een eerlijke manier.”

Een team van advocaten

“Ik beveel het team van Tweedraads Advocaten absoluut aan. Want ook meester Bernaers werkt op dezelfde integere wijze als meester D’hondt en is even vriendelijk en behulpzaam. Geen wonder dus dat ik al een cliënt naar hen doorgestuurd heb.”

Bent u net zoals Wendy op zoek naar een juridische expert om een probleem met wanbetaling op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op.