Veerle Vercammen uit Wuustwezel

Een tijdje geleden liet Veerle Vercammen haar keuken renoveren. De werkzaamheden verliepen vlot en ze was tevreden over het resultaat. Tot de witgeschilderde keukenkasten plots geel begonnen uit te slaan. Omdat de schrijnwerker zijn aansprakelijkheid betwistte, vroeg Veerle aan Tweedraads Advocaten om juridische bijstand.

Veerle: “Toen we via onze architect aan onze schrijnwerker het probleem meldden, ging die meteen in het defensief. Hij wees alle aansprakelijkheid af en had geen enkele intentie om de fout te herstellen of om een schadevergoeding te betalen. Een statement die hij onderstreepte met een brief van zijn advocaat waarin hij formeel afstand deed van alle aansprakelijkheid.”

In alle vertrouwen

“Het was duidelijk dat we het probleem nooit zonder juridische bijstand zouden kunnen oplossen. Mijn dochter had al eens samengewerkt met Tweedraads Advocaten en had goede ervaringen met hen. Daarom vroeg ik hen om mij te helpen.”

“Meester D’hondt luisterde aandachtig naar mijn verhaal en gaf aan dat de schrijnwerker wél aansprakelijk was. Ze nam contact op met zijn advocaat om het gesprek daarover op te starten en mijn rechten te verdedigen. Ik heb in alle gemoedsrust mijn zaak aan haar toevertrouwd en dat bleek de juiste keuze. Want meester D’hondt kwam tot een minnelijke schikking met de tegenpartij.”

Een betrokken advocaat

“Samenwerken met Tweedraads Advocaten is een echte aanrader. Meester D’hondt is een betrokken advocaat met een kordate aanpak. Ze doet wat ze zegt én zegt wat ze doet. Ze houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in je dossier en overlegt elke stap met je. Daarnaast is ze heel goed bereikbaar en gemoedelijk in de omgang. Als je een conflict hebt met je aannemer, dan is zij de advocaat die je nodig hebt!”

Heeft u net zoals Veerle Vercammen juridische bijstand nodig bij een bouwconflict? Neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde berichten