Nancy Van Laere uit Boortmeerbeek

Nancy Van Laere kwam bij Tweedraads Advocaten terecht toen ze op zoek ging naar juridische ondersteuning bij een huurgeschil.

Tegendraads concept
Nancy: “Ik ben zelf wat tegendraads, dus toen ik de naam Tweedraads Advocaten in de zoekresultaten van Google zag, sprak die mij wel aan. Op de website zag ik dat het kantoor recent opgericht was door meesters D’hondt en Bernaers. Ik besloot een beroep op hen te doen voor mijn huurgeschil. Ook al omdat het pand dat ik verhuur niet ver van hun kantoor ligt.”

Sterk advies
“Meester D’hondt is zeer nuchter en kordaat in haar aanpak. Het was mijn eerste contact met een advocate en dat maakte me wel wat nerveus. Maar het viel bijzonder goed mee. Ze sprak mensentaal, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. Bij ons eerste overleg bracht ze helderheid in de situatie. Deze zaak zou een hele tijd duren …”

Heldere communicatie
“Ze hield me gedurende de hele periode met stip op de hoogte. Ik kreeg regelmatig een e-mail met een overzicht van de ondernomen stappen. En met vragen kon ik steeds bij haar terecht.
Volgende keer dan ook geen Google-zoektocht meer voor mij! Dan neem ik gewoon rechtstreeks contact op met Tweedraads Advocaten. Dat kan ik iedereen trouwens aanraden. Als je een advocaat zoekt die duidelijkheid kan brengen in je zaak en die een zeer sterke vakkennis heeft, dan ben je bij Tweedraads Advocaten aan het juiste adres.”

Wilt u net zoals Nancy Van Laere uw huurgeschillen op een efficiënte en kordate manier oplossen? Neem contact op met Tweedraads Advocaten.