Meneer en mevrouw Den Hert-De Mol uit Lochristi

Familierechtszaken zijn vaak emotionele gebeurtenissen. Een betrokken advocaat die tijd maakt om naar uw verhaal te luisteren en uw belangen vooropstelt, is dan een absolute meerwaarde. Daarom lieten meneer en mevrouw Den Hert-De Mol zich adviseren en begeleiden door Tweedraads Advocaten.

Eerlijke inschatting

Mevrouw De Mol: “We kwamen terecht bij Sarah Bernaers. Die luisterde écht naar ons en stelde de juiste vragen om een totaalbeeld van onze situatie te krijgen. Samen overliepen we de mogelijke pistes en meester Bernaers gaf ons meteen een eerlijke eerste inschatting. Dat stelden we op prijs, want we weten graag waar we aan toe zijn.”

Met pit

“Meester Bernaers communiceert correct en open. Ze maakte duidelijk wat we konden verwachten, ook al was dat niet altijd goed nieuws. Meester Bernaers heeft zich echt ingezet voor onze zaak. Ze ging er volledig voor. Ze vocht met veel pit voor ons belang. We voelden ons gesteund en wisten dat ons dossier in goede handen was.”

Bent u net zoals familie Den Hert-De Mol op zoek naar een juridische expert in familierecht? Neem dan gerust contact met ons op.