Luc Van Guyse uit Stekene

Huurgeschillen kunnen leiden tot frustratie en onbegrip. Want vaak kan u zelf weinig doen aan een geschil en zijn juridische stappen onvermijdelijk. Luc Van Guyse uit Stekene zocht en vond bij Tweedraads Advocaten de gespecialiseerde expertise in huurrecht die hij nodig had.

Meteen vertrouwen

Luc Van Guyse: “Via mijn BNI-groep kwam ik terecht bij Doreen D’hondt. Ik vertelde haar mijn verhaal en vroeg haar om raad. Haar advies? Speel kort op de bal. Ze heeft de daad bij het woord gevoegd en mijn dossier kordaat in handen genomen. Ik had meteen een goed gevoel, en had er vertrouwen in dat we samen tot een goede oplossing zouden komen.”

Respectvolle aanpak

“Vastberaden maar met veel respect voor alle partijen. Zo zou ik de aanpak van meester D’hondt omschrijven. Ze gaf de tegenpartij voldoende tijd en ruimte om te reageren voor ze verdere stappen ondernam. Ze had oog voor de emotionele band die ik nog had met de huurders. Dankzij haar aflossingsplan vonden we een oplossing waarbij alle partijen tevreden waren.”

Sterke vakkennis

“Meester D’hondt heeft veel ervaring. Ze weet duidelijk waarmee ze bezig is en heeft een heldere kijk op de zaak. Bovendien blijft ze ook altijd open communiceren. Van elke brief, elk gesprek of elke aflossing hield ze me via e-mail op de hoogte. Of ik haar zou aanbevelen? Met veel plezier. Want ze lost haar zaken op een menselijke en correcte manier op.”

 

Bent u net zoals Luc op zoek naar een juridisch expert in huurrecht? Neem dan gerust contact met ons op.