Koen Rosiers uit Kruibeke

Een snelle invordering van openstaande facturen is erg belangrijk voor een gezonde onderneming. Want wanbetalers bedreigen je cashflow. Daarom vertrouwt De Meyer bvba uit Kruibeke al jaren op de expertise in wanbetaling van advocaat Sarah Bernaers van Tweedraads Advocaten.

Snel actie ondernemen

Koen: “Elke onderneming krijgt vroeg of laat te maken met wanbetalers. En ook ons bedrijf ontsnapt daar helaas niet aan. Als dat gebeurt, is het belangrijk dat je snel actie onderneemt om cashflowproblemen te voorkomen. Dus ging ik op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd was in wanbetaling.”

Erg tevreden over samenwerking

“Via familie kwam ik bij meester Bernaers terecht. Dankzij haar grondige aanpak hebben we het aantal klanten met openstaande facturen sterk verlaagd. We waren – en zijn – heel tevreden over de samenwerking. Toen ze samen met meester D’hondt Tweedraads Advocaten oprichtte, zijn we haar dus trouw gebleven.”

Geen verrassingen

“Onze contacten verlopen meestal via mail. Maar we spreken ook regelmatig af om zaken eens rustig te bespreken. Meester Bernaers houdt ons perfect op de hoogte van de evolutie in elk dossier. Elke brief die ze verstuurt, elk telefoontje dat ze doet, en elke verandering in een dossier communiceert ze naar ons. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan, en voelen we ons erg ondersteund.”

Breuk met klassieke advocatuur

“De werkwijze van Tweedraads Advocaten is aangenaam en breekt met de klassieke advocatuur. We zijn geen nummer in een groot kantoor maar kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak door een betrokken advocaat die goed is in haar vak. Ik kan iedereen die op zoek is naar een advocaat wanbetaling met een gerust hart Tweedraads Advocaten aanraden.”

Wilt u ook uw onbetaalde facturen snel innen dankzij de expertise in wanbetaling van Tweedraads Advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.