Karel Vanbrugghe uit Moerbeke

De verkoop van een wagen loopt niet altijd van een leien dakje. Soms ontstaat er een probleem tussen koper en verkoper. Zo ook bij Karel Verbrugghe uit Moerbeke. Want nadat hij de sleutels van zijn auto aan de nieuwe eigenaar overhandigd had, kwam hij terecht in een onvoorzien verkoopgeschil waarvoor hij juridisch advies moest inroepen.

Juridische hulp

Karel: “Ik had nooit gedacht dat de verkoop van mijn wagen zoveel zorgen met zich mee zou brengen. Toch gebeurde het. Plots werd ik aangeklaagd door de nieuwe eigenaar wegens een gebrek aan mijn vroegere auto. Ik had juridische hulp nodig. Een vriendin raadde me Tweedraads Advocaten aan.”

Een eerlijke aanpak

“Van meet af aan klikte het met meester D’hondt. Tijdens mijn eerste afspraak vertelde ik haar alle feiten. Ze luisterde geduldig en nam haar tijd om bijkomende vragen te stellen. Zo kreeg ze een heel duidelijk zicht op mijn zaak. Wat me enorm geruststelde, was dat ze niet meteen aandrong om naar de rechtbank te stappen.

Dat deed ze pas toen ze zelf een winscenario voor ogen had.

Na een grondige afweging van alle kosten hakte ik de knoop door en koos voor een rechtszaak. Ik nam die beslissing vol vertrouwen. Door de kostenraming van meester D’hondt wist ik perfect wat ik kon verwachten.”

Geen typische advocate

“Nu de juridische procedure afgerond is, ben ik supertevreden over het resultaat en de aanpak van Tweedraads Advocaten. Ik geef toe dat ik eigenlijk niet zoveel moet weten van advocaten. Het zijn nogal ‘stijve’ mensen. Maar meester D’hondt springt er voor mij echt uit. Ze heeft niet die typische advocatenuitstraling. Ze is zeer toegankelijk en aangenaam. Haar manier van handelen is correct en eerlijk. En samen met meester Bernaers vormt ze een jong en gedreven team. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar juridische hulp.”

Bent u net zoals Karel op zoek naar een juridisch expert om een verkoopgeschil op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op.