Inge Van Paeschen uit Brussel

Inge Van Paeschen had een huurgeschil met haar huisbaas en schakelde Tweedraads Advocaten uit Sint-Niklaas in. Ze vertelt over de persoonlijke, respectvolle én doeltreffende aanpak waarmee advocaat Sarah Bernaers haar hielp.

Heldere, no-nonsenseaanpak
“Het huurgeschil met mijn huisbaas escaleerde en daarom ging ik op zoek naar geschikt juridisch advies. Ik kwam bij meester Bernaers van Tweedraads Advocaten terecht. Het kennismakingsgesprek verliep vlot. Meester Bernaers gebruikte mensentaal zodat ik de juridische zaken heel goed begreep. Ze zette meteen haar tanden in mijn zaak. Ik kan ondertussen al meer dan tien jaar op haar juridische advies en ondersteuning rekenen.”

In goede handen
Meester Bernaers kent de werking van sociale verhuurmaatschappijen. Ze deed eerder soortgelijke zaken. Ik was dus in goede handen. Ze communiceert eerlijk en open, en gaf meteen aan dat ik een sterke zaak had. Bovendien hield ze me via e-mail voortdurend op de hoogte van de vooruitgang in mijn dossier. Ik kwam dus nooit voor verrassingen te staan.”

Grootste kans op succes
“Ik kan meester Bernaers zeker aan iedereen aanraden. Ze is gedreven en verliest in haar enthousiasme nooit je wensen uit het oog. Ze betrekt je en overlegt de aanpak van je dossier. En ze kiest niet voor de kortste en gemakkelijkste weg, maar voor de weg die de grootste kans op succes biedt!”

Hebt u een huurgeschil en wilt u net zoals Inge Van Paeschen een beroep doen op het juridische advies van Tweedraads Advocaten? Neem dan contact met ons op.