Ilja S. uit Beveren

Een van de juridische expertises van Tweedraads Advocaten is verkeersrecht. Ilja koos voor Doreen D’hondt om zijn zaak te verdedigen, omdat hij uit een eerdere procedure al wist dat hij in alle vertrouwen met haar kon samenwerken.

Elke zaak in goede handen

Ilja: “Ik deed al eerder een beroep op de diensten van meester D’hondt en koos bij deze zaak blindelings opnieuw voor haar. Ze komt heel verzekerd over, weet duidelijk waarmee ze bezig is en doet er alles aan om voor een positieve uitkomst te zorgen. Die houding geeft me vertrouwen. Mijn zaken zijn bij haar altijd in goede handen.”

Rechttoe, rechtaan

“Meester D’hondt staat voor een no-nonsense aanpak. Ik kwam met de zaak bij haar en ze gaf meteen aan hoe ze het wou aanpakken en wat de mogelijke uitkomsten waren. Tijdens de procedure hield ze me goed op de hoogte, waardoor ik altijd een duidelijke kijk had op de vooruitgang van de zaak.”

Sterke vakkennis

“Ik zal niet twijfelen om Tweedraads Advocaten aan te bevelen. Ik deed het trouwens al eerder. Want ik geloof heel sterk in wat meester D’hondt kan en in haar manier van aanpakken. Zo iemand wil je naast je in moeilijke tijden!”

 

Bent u net zoals Ilja op zoek naar een ervaren advocaat in verkeersrecht? Neem dan gerust contact met ons op.