Hilde, verantwoordelijke debiteurenbeheer bij aternio

aternio, een bedrijf dat ondernemers financieel advies geeft, had te maken met halsstarrige wanbetalers. Daarom schakelde Hilde, de verantwoordelijke debiteurenbeheer, Tweedraads Advocaten in.

Externe hulp
Hilde: “Het is altijd jammer als klanten hun facturen niet betalen. U kan dan proberen om zelf het probleem op te lossen en in dialoog te gaan. Dat lukt als het maar hier en daar een klant is. Helaas moeten we vaststellen dat het aantal klanten dat open blijft staan, toeneemt. Om sneller ons geld te krijgen, schakelden we Tweedraads Advocaten in.”

Langdurige samenwerking
“We werkten eerst voor enkele dossiers samen. Tweedraads Advocaten hanteert een open en transparante werkwijze en daar hou ik van. Bovendien merkte ik snel dat ze veel expertise in debiteurenbeheer hadden. De eerste samenwerking viel zo goed mee dat we besloten om op hen in de toekomst beroep te doen, wanneer nodig.”

Zeer kort op de bal
“Een korte opvolging is een van de pijlers in onze dienstverlening. Het is fijn om samen te werken met een partner die ook kort op de bal speelt, zoals Tweedraads Advocaten. Als ik een dossier doorstuur, krijg ik snel feedback. Zo gaat er geen tijd verloren.”

Persoonlijke aanpak
“De aanpak van Tweedraads Advocaten is echt heel persoonlijk. Ze focussen zich niet louter op uw dossier, maar hebben ook aandacht voor u en uw bedrijf. En dat is fijn.”

Alleen maar aan te raden
“Ik kan Tweedraads Advocaten alleen maar aanraden. Hun transparante en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u als klant altijd op de hoogte bent en dat u op uw twee oren mag slapen. We zijn bij aternio erg tevreden over de samenwerking!”

Wilt u net zoals aternio ook uw openstaande facturen innen met het juridische advies van een gespecialiseerd advocatenkantoor? Neem dan contact met ons op.