Frank Thyssen uit Sint-Niklaas

Frank Thyssen was op zoek naar een andere advocaat en klopte op aanraden van een van zijn klanten aan bij Sarah Bernaers. Het begin van een duurzame samenwerking, want Frank leidt een bouwonderneming en heeft helaas vaker behoefte aan juridische bijstand en advies.

Samen aanpak bepalen

Frank: “Het contact met meester Bernaers is altijd aangenaam en vlot. Ze luistert naar mijn verhaal, denkt er even over na en gaat dan met mij samenzitten om de juiste aanpak te bepalen. Is dat gebeurd? Dan gaat ze met veel enthousiasme aan de slag.”

Goede communicatie

“Vaak laten advocaten pas weer van zich horen als er een belangrijke ontwikkeling is in je dossier. Dat is anders bij meester Bernaers. Ze houdt me via e-mail voortdurend op de hoogte. Dat geeft vertrouwen en brengt rust. Ik weet dat mijn zaak in goede handen is.”

Tegendraads voor het beste resultaat

“Soms is een dossier voor mij vanzelfsprekend en lijkt er geen twijfel te bestaan over de juiste aanpak. Toch bewandelt meester Bernaers niet zomaar dat wenkende juridische pad. Ze stelt zich kritisch op en bekijkt of een andere aanpak niet beter is. Is dat zo? Dan legt ze me dat ook duidelijk uit. Ze durft tegen me in te gaan en tegendraads te zijn. En dat stel ik op prijs. Als ik dan op het einde van de rit de factuur ontvang, weet ik perfect waarvoor ik betaal. En dat geeft me een goed gevoel.”

Bent u net zoals Frank op zoek naar een juridische expert in bouw, neem dan gerust contact met ons op.

Gerelateerde berichten