Davy Van Den Bossche uit Sint-Gilis-Waas

Na een verkeersongeval moest Davy Van Den Bossche voor de politierechtbank verschijnen. Gelukkig kon hij rekenen op de professionele juridische bijstand van advocate Sarah Bernaers.

De juiste advocate, zowel voor mijn zaak als privé

Davy: “Ik kende de deskundigheid van Tweedraads Advocaten al via mijn bedrijf. Toen ik als privépersoon juridische hulp nodig had, twijfelde ik geen seconde. Vol vertrouwen legde ik mijn dossier in de handen van meester Bernaers.”

Grondig onderzoek en klare taal

“Als je een advocaat nodig hebt, is de situatie meestal niet zo plezant. Maar meester Bernaers stelde me voor honderd procent gerust. Elke vraag die ik stelde, zocht ze voor me uit. Haar antwoord was altijd stevig onderbouwd en direct. Zelfs als het minder leuk nieuws was, bracht ze dat zonder het te verbloemen. Ze wond er geen doekjes om. Zo wist ik perfect wat ik kon verwachten.”

Een positieve uitkomst

“Ik ben heel tevreden over de uitkomst van mijn zaak. Ik werd vrijgesproken in eerste aanleg. Helaas gaat de tegenpartij in beroep. Uiteraard laat ik me opnieuw verdedigen door meester Bernaers.”

Heeft u net zoals Davy Van Den Bossche juridische bijstand nodig na een verkeersongeval? Reken dan op een advocaat die gespecialiseerd is in verkeersrecht. Neem gerust contact met ons op.