Clement Fernand uit Beveren

Goede afspraken maken goede vrienden. En dat geldt zeker ook voor een gebouw met meerdere eigenaars. Als mede-eigenaar van een appartement en lid van de raad van bestuur wilde Clement Fernand de procedures en regels van de vereniging van mede-eigenaars (VME) zo goed mogelijk volgen. Daarom riep hij het juridisch advies van Sarah Bernaers van Tweedraads Advocaten in.

Grondige dossierkennis

Clement: “Ik zit als eigenaar van een appartement in de raad van bestuur van de VME. Voor mij was het heel belangrijk om correcte procedures voor die vereniging vast te leggen. Via een kennis uit mijn studententijd kwam ik in contact met advocaat Sarah Bernaers. Zij bleek de geknipte juridisch adviseur.

Van bij de start was ik tevreden over haar vriendelijke en joviale aanpak. Ook haar grondige dossierkennis viel me op. Toen ik later met een verhuurprobleem zat, twijfelde ik geen moment om ook dat dossier bij Tweedraads Advocaten te leggen.”

Gewenst resultaat

“Meester Bernaers heeft haar werk prima gedaan. Ik ben tevreden met het resultaat dat ze behaalde. Voor de procedures van de VME kregen we onderbouwd advies en ook mijn verhuurgeschil is van de baan.

Naast haar vriendelijke aanpak en grondig dossierkennis vind ik de centrale en toegankelijke ligging van het kantoor van Tweedraads Advocaten super. Het is de perfecte uitvalsbasis voor zowel de rechtbank van Dendermonde als die van Antwerpen. En als klant kan ik gemakkelijk face to face overleggen in Sint-Niklaas.”

Geen nummer

“Ik voel me bij Tweedraads Advocaten geen nummer. Bij een groot advocatenkantoor komt het dossier soms voor de klant. Een zaak wordt vaak van de ene advocaat aan de andere doorgegeven. Daardoor verdwijnt de persoonlijke aanpak. Maar dit is hier zeker niet het geval. Het engagement van Tweedraads Advocaten en Sarah Bernaers was enorm.”

Bent u net zoals Clement Fernand op zoek naar een juridisch adviseur om de procedures van een VME op punt te stellen of om een huurgeschil op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op.