Christine De Troyer uit Sint-Niklaas

Er zijn in het leven heel wat situaties waarbij u behoefte hebt aan juridische begeleiding en advies. Een betrokken advocaat met een persoonlijke aanpak schenkt u dan gemoedsrust. Dat ondervond ook Christine De Troyer tijdens haar samenwerking met Tweedraads Advocaten.

Duidelijke communicatie

Christine: “Ik had een expert in familierecht nodig en nam contact op met mijn jeugdvriendin, advocaat Sarah Bernaers. Vanaf de eerste afspraak voelde ik me goed bij haar. Niet alleen door ons verleden, maar ook door haar aanpak. Ze communiceert heel duidelijk, open en eerlijk. En dat gaf me een goed gevoel.”

Realistisch advies

“Meester Bernaers en ik bekeken alle mogelijke pistes. Ze was heel eerlijk en vertelde me rechtuit hoe ze mijn kansen inschatte. Ik kreeg dus geen valse hoop maar realistisch advies op maat van mijn situatie.”

Erg gedreven

“Meester Bernaers is erin geslaagd om voor elk obstakel op ons pad een oplossing te vinden. En daarbij toonde ze een enorme drijfkracht om de zaak te winnen. Ze kent haar job en wil samen het vooropgestelde resultaat behalen.”

Meer dan een advocaat

“Ik heb heel veel aan meester Bernaers gehad. Ze was niet alleen mijn advocaat, maar voor een stukje ook mijn psycholoog. Ze is heel geëngageerd en heeft een goed inzicht in de mensen. Ze kan goed inschatten hoe de tegenpartij zal reageren op een stap. Het resultaat? Geen verrassingen en een goede nachtrust.”

Bent u net zoals Christine op zoek naar een juridische expert in familierecht? Neem dan gerust contact met ons op.