Bram Verbeken van Healthfocus

Bram Verbeken huurde een pand op de grote markt in Sint-Niklaas. Hij wilde graag ergens anders verder ondernemen en moest zijn handelshuurcontract dus vroegtijdig opzeggen. Een proces dat heel vlot verliep dankzij de juridische begeleiding van Tweedraads Advocaten.

Bram: “Ik had een goede verstandhouding met mijn huisbaas en wist dat die waarschijnlijk niet moeilijk ging doen als ik mijn contract vroegtijdig wilde stopzetten. Ik sprak daarover met meester Doreen D’hondt, die ik als personal trainer begeleid. Ze raadde me aan om zeker de officiële weg te bewandelen om problemen te voorkomen. Een raad die ik ter harte genomen heb.”

Snel tot een akkoord

“Meester D’hondt heeft mijn huurcontract aandachtig bestudeerd en naar mijn redenen voor de vroegtijdige stopzetting geluisterd. Daarna heeft ze contact opgenomen met mijn huisbaas. Ze was heel open, correct en transparant in haar communicatie en heeft ook een billijke schadevergoeding onderhandeld. Haar aanpak werkte, want we kwamen snel en zonder problemen tot een akkoord.”

Vriendelijk en inlevend maar kordaat

“Ik weet zeker dat de professionele en heldere aanpak van meester D’hondt heeft bijgedragen tot de vlotte afhandeling van mijn dossier. Ik vind het knap hoe zij er op een natuurlijke manier in slaagt om de juiste balans te vinden tussen een vriendelijke en tegelijk kordate communicatiestijl. Ze is een advocaat die zich heel goed kan inleven in de situatie van haar cliënt en uitstekend de mogelijke scenario’s kan voorspellen.”

Advocaat met aandacht voor de mens

“Of ik een samenwerking met Tweedraads Advocaten zou aanbevelen? Zeker! Want als je voor juridische begeleiding bij hen aanklopt, dan krijg je een ervaren en gespecialiseerde advocaat die veel aandacht heeft voor de persoon achter de zaak. En dat maakt de samenwerking heel menselijk en aangenaam.”

Heeft u net zoals Bram Verbeken juridische bijstand nodig in zaken die zich situeren binnen het huurrecht? Neem dan gerust contact met ons op.