Anne-Marie Franckaert uit Sint-Gillis-Waas

Wanbetalers zijn een nachtmerrie voor elke ondernemer. Ook Anne-Marie Franckaert van T.W.A.S. bvba maakte zich zorgen over enkele openstaande facturen. Gelukkig wist ze het tij te keren met de juridische hulp van Tweedraads Advocaten.

Op advies van mijn boekhouder

Anne-Marie: “Toen ik met het probleem van een wanbetaling zat, gaf mijn boekhouder me een gouden tip. Hij vertelde me over Tweedraads Advocaten en hoe zij op een zeer professionele manier wanbetalers aanpakken. Zo kwam ik terecht bij meester D’hondt.”

Een toegankelijke advocate

“Vanaf het eerste contact had ik een positief gevoel. Meester D’hondt legde alles goed uit: hoe ze te werk zou gaan, wat de consequenties van een rechtszaak waren en noem maar op. Tijdens het verdere proces communiceerde ze altijd op een vlotte en aangename manier. Ze plaatste zich nooit boven me. Meester D’hondt was echt betrokken bij mijn zaak en bleef op elk moment achter me staan. Dat gaf me bijzonder veel vertrouwen.”

Wanbetaler aangepakt

“Over de uitkomst van mijn rechtszaak ben ik heel tevreden. Ik heb alles gekregen wat ik gevraagd heb. Nu het probleem met deze wanbetaling achter de rug is, valt er een grote last van mijn schouders.”

Aanrader voor ondernemers

“Als ik met zakenrelaties spreek over wanbetalers, vermeld ik altijd Tweedraads Advocaten. Hun manier van werken is echt een voorbeeld.”

Heeft u net zoals Anne-Marie Franckaert juridische bijstand nodig bij wanbetaling? Neem dan gerust contact met ons op.