Volg ons
Advocatenkantoor Sint-Niklaas

Over ons

Sarah Bernaers

sarah.bernaers@tweedraadsadvocaten.be

Caroline over Sarah

“Sarah weet waarvoor ze staat. Zonder omwegen gaat ze recht op haar doel af. Dat principe past ze ook toe in haar job als advocaat.”

Doreen over Sarah

“Sarah is een gedreven, rustige en goed georganiseerde advocaat die in alle omstandigheden het hoofd koel houdt.”

Haar expertisedomeinen

Sarah over haar job als advocaat

“Ik ben een probleemoplosser die altijd streeft naar een gedragen, bemiddelde oplossing. Ik vind het tof dat ik in mijn job mijn vakkennis kan combineren met mijn communicatievaardigheid en sociaal engagement.”

Haar motto

“Geen woorden maar daden!”

Haar tegendraadse kantjes

“Mij tot het uiterste drijven? Meestal is daar niets of niemand voor nodig. Ik ga altijd vol voor mijn zaak. Maar zeg of suggereer niet dat ik iets niet kan … Dat maakt me helemaal zot en doet me borrelen vanbinnen. En dan doe ik het lekker toch!”

“Mensen hebben meer aan een realityshock dan aan loze beloften. Zeker in familiezaken. Maakt dat me tot een harde tante? Ik vind van niet. Cliënten zand in de ogen strooien en ze daarna ontgoochelen, dát is pas ongepast.”

“Je ziet me zelden triestig. Maar schotel me geen slechte maaltijd voor. Daar kan ik me plots heel ambetant door voelen. Ik eet supergraag. Zeker op vakantie. Dan ga ik altijd voor streetfood of de typische eettentjes van de locals.”

“De beste uitvinding ooit? Dat is zonder twijfel mijn bed. Ik geniet enorm van lang slapen en dutjes doen. Noem het gerust een hobby. Even heerlijk nietsdoen. Of een beetje liggen nadenken en dan de oogjes nog eens sluiten. Zalig, toch?”

Ze besliste om advocaat te worden …

“Dankzij Matlock! Als kind was ik gefascineerd door die grijze, charmante en respectvolle advocaat. Al droeg ook de scheiding van mijn ouders bij tot mijn studiekeuze. Zoiets is voor alle betrokkenen een impactvolle gebeurtenis. Ik wilde de juridische kant begrijpen en zo andere mensen helpen.”

Haar guilty Netflix-pleasure

“Ik hou wel van een gezonde portie advocatenfictie. The Lawyer en Keeping Faith zijn absolute must-sees! Dan kijk ik echt naar de manier waarop acteurs de rol van advocaat neerzetten. Glenn Close in Damages is absoluut briljant. Maar op tv zijn soms ook de criminelen best wel leuk. Neem nu Omar Sy als meesterdief in Lupin. Gewoon geweldig!”

Sarah Bernaers

Andere twee tegendraadse advocaten

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de aanpak van ons advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.