Volg ons
Advocatenkantoor Sint-Niklaas

Over ons

Doreen D’hondt

doreen.dhondt@tweedraadsadvocaten.be

Caroline over Doreen

“Doreen is een echte onderneemster, met het hart op de tong.”

Haar expertisedomeinen

Doreen over haar job als advocaat

“Ik vind rechtvaardigheid heel belangrijk en wil altijd mijn doelen bereiken. Mijn job is me dus op het lijf geschreven. Ik kan mij echt uitleven als ik pleit, denk graag na over juridische uitdagingen en vind het leuk om de juiste aanpak te vinden om het optimale resultaat te bereiken.”

Haar motto

“Accept what is, let go what was and have faith in what will be!”

Haar tegendraadse kantjes

“Als advocaat streef ik áltijd naar het best mogelijke resultaat. Ik heb graag dat de dingen goed aflopen. Dat verklaart meteen mijn voorliefde voor films met een happy end. Hoe romantischer, hoe beter.”

“Ik geloof sterk dat communicatie de sleutel is tot succes. Gewoon elkaar verstaan lost zoveel problemen op. Met muziek heb ik precies hetzelfde. Geef mij maar een sterke Nederlandstalige plaat. Meebrullen met Guus, Marco of Koen: zalig!”

“Vraag de mensen in mijn omgeving naar mijn meest uitgesproken eigenschap en u krijgt steeds hetzelfde antwoord: ‘Ze heeft het hart op de tong!’ Ik slik mijn idee of mening zelden in. Zo weet iedereen meteen hoe ik erover denk. Lekker duidelijk.”

Ze besliste om advocaat te worden …

“In de lagere school! Daar ben ik nooit meer van afgeweken. De stap om rechten te studeren was dan ook een logische. En de drijfveer heel duidelijk: opkomen voor mensen. En hen een stem geven. Niet iedereen heeft immers de kans om duidelijk te maken wat hij of zij wil.”

Haar guilty Netflix-pleasure

“Kijkt een politieman altijd naar politieseries? Of een architect naar een huizenprogramma? Misschien, maar Netflix is voor mij geen verlengstuk van mijn job. Integendeel. Advocatenseries staan me soms te ver van de realiteit. Laat mij mezelf maar een avondje verliezen in La Casa de Papel, Bridgerton of Sex Education.”

Doreen D’hondt

Andere twee tegendraadse advocaten

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de aanpak van ons advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.