Volg ons
Advocatenkantoor Sint-Niklaas

Over ons

Caroline Vlaminck

caroline.vlaminck@tweedraadsadvocaten.be

Doreen over Caroline

“Caroline is altijd heel grappig, met een kwinkslag weet je wat ze denkt en waar je staat. Naar cliënten toe is ze heel vriendelijk en geliefd. Het is moeilijk om haar niet sympathiek te vinden. Caroline denkt in termen van oplossingen in plaats van problemen.”

Haar expertisedomeinen

Caroline over haar job als advocaat

“In mijn job komen mensen meestal pas langs als de communicatie met de tegenpartij totaal verzuurd is. Ze moeten vaak zware emotionele knopen doorhakken, waarbij ze zich verliezen in details en het grotere geheel totaal uit het oog verliezen. Ik vind mijn job als advocaat pas geslaagd als ik naast het juridische werk de communicatie tussen de partijen opnieuw op een normaal niveau kan krijgen.”

Haar motto

“Doe wat je zegt, zeg wat je doet.”

Haar tegendraadse kantjes

“Een gezonde geest in een gezond lichaam! Na een zware werkdag maak ik steevast mijn hoofd leeg door te gaan sporten. Je vindt mij dan terug op een atletiekpiste of een basketplein.”

“Ik hou van actiefilms. En hoe meer vechten en schieten, hoe liever. Terwijl ik in mijn job er juist alles aan zal doen om conflicten te ontwapenen.”
“Wanneer een cliënt totaal onrealistische verwachtingen koestert, zal ik hem nooit zomaar naar de mond praten.”

Ze besliste om advocaat te worden …

“Simpel. Ik heb het altijd al goed kunnen uitleggen.” 😉

Haar guilty Netflix-pleasure

“Voor mij geen romantische films. Ik ga steevast op zoek naar een actiefilm uit de jaren ’80 of ’90. Geef mij maar een film van Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Wesley Snipes of Jean-Claude Van Damme. I love it!”

Caroline Vlaminck

Andere twee tegendraadse advocaten

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de aanpak van ons advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.