Volg ons

Over ons

Tegendraadse advocaten, complementaire tegenpolen

Tweedraads staat voor een stevig touw dat gemaakt is van twee of meer strengen die in elkaar zijn gedraaid en zo een sterk geheel vormen. De ideale metafoor voor ons kantoor in Sint-Niklaas! Want wij zijn advocaten die elkaars complementaire tegenpolen zijn en die in hun dossiers met een sterk inzicht, sterk advies en een sterke vakkennis uw persoonlijke belang nastreven.

Advocaat Sint-Niklaas

Caroline Vlaminck

Haar expertisedomeinen

Caroline over haar job als advocaat

“In mijn job komen mensen meestal pas langs als de communicatie met de tegenpartij totaal verzuurd is. Ze moeten vaak zware emotionele knopen doorhakken, waarbij ze zich verliezen in details en het grotere geheel totaal uit het oog verliezen. Ik vind mijn job als advocaat pas geslaagd als ik naast het juridische werk de communicatie tussen de partijen opnieuw op een normaal niveau kan krijgen.”

Haar motto

“Doe wat je zegt, zeg wat je doet.”

Caroline Vlaminck

Doreen D’hondt

Haar expertisedomeinen

Doreen over haar job als advocaat

“Ik vind rechtvaardigheid heel belangrijk en wil altijd mijn doelen bereiken. Mijn job is me dus op het lijf geschreven. Ik kan mij echt uitleven als ik pleit, denk graag na over juridische uitdagingen en vind het leuk om de juiste aanpak te vinden om het optimale resultaat te bereiken.”

Haar motto

“Accept what is, let go what was and have faith in what will be!”

Doreen D’hondt​

Advocaat Sint-Niklaas

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de aanpak van ons advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.