Overeenkomsten en aansprakelijkheid

Als twee partijen een contract ondertekenen, ontstaan er een aantal bindende rechten, plichten en verantwoordelijkheden waaraan beide partijen zich moeten houden. Wordt de inhoud van een contract dat u afgesloten hebt op een of andere manier niet gerespecteerd of worden de afspraken geschonden? Dan nemen we samen met u de gepaste actie om u te geven waarop u recht hebt.

Wilt u een juridisch bindend contract of een overeenkomst laten opstellen? Ook daarvoor kan u bij Tweedraads Advocaten terecht.

Onze aanpak?

  • helder en gestructureerd
  • vanuit een transparante en open communicatie
  • tegendraads als dat nodig is
  • altijd vanuit uw persoonlijke belang
  • gebaseerd op een doorgedreven expertise en ervaring

Contractrecht is een ruim begrip dat ook van toepassing is in onze andere expertisedomeinen: huur, bouw en wanbetaling.

Wilt u meer weten over onze expertise in overeenkomsten en aansprakelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Karel Vanbrugghe uit Moerbeke

De verkoop van een wagen loopt niet altijd van een leien dakje. Soms ontstaat er een probleem tussen koper en verkoper. Zo ook bij Karel Verbrugghe uit Moerbeke. Want nadat hij de sleutels van zijn auto aan de nieuwe eigenaar overhandigd had, kwam hij terecht in een onvoorzien verkoopgeschil waarvoor hij juridisch advies moest inroepen.… Lees meer “Karel Vanbrugghe uit Moerbeke”

Bekijk ook zeker eens onze andere diensten:

Familie

Huur

Bouw

Wanbetaling

Verkeer