Volg ons

Onze aanpak

Een advocatenkantoor met een heldere aanpak

Een conflictsituatie gaat altijd gepaard met emoties. En dat begrijpen we bij Tweedraads Advocaten heel erg goed. Daarom kiezen we in ons advocatenkantoor consequent voor een persoonlijke en kordate no-nonsenseaanpak die helderheid en structuur brengt in uw verhaal. Uw persoonlijke belang plaatsen we altijd voorop. Zo komen we samen tot een optimale oplossing.
Eén sterk concept, drie sterke pijlers
Het concept van Tweedraads Advocaten bestaat uit drie grote pijlers waarbij ‘sterk’ het kernwoord is.

1. Sterk inzicht met een rode draad

Tijdens een eerste gesprek focussen we op uw verhaal. We luisteren naar uw behoeften en stellen vragen om de rode draad in uw verhaal te ontdekken. Zo krijgen we een totaalbeeld van uw situatie. We polsen naar uw gewenste resultaat en gaan met al die informatie aan de slag om uw persoonlijke belang te bepalen.

2. Sterk advies tegen de draad in

We bewandelen alle mogelijke pistes en betrekken u bij het denkproces. We gaan niet automatisch voor de meest vanzelfsprekende oplossing, maar informeren u over uw mogelijkheden en bekijken binnen de juridische context de worst case, de best case en de realistic case. U krijgt dus onderbouwd advies op basis van uw situatie, het wettelijke kader en uw gewenste resultaat. Samen bepalen we de beste strategie om ons doel te bereiken.

3. Sterke vakkennis van naald tot draad

We houden u in mensentaal op de hoogte van de ontwikkelingen in uw dossier. We spelen kort op de bal en begeleiden u in elke stap van het proces. We zetten onze vakkennis en ervaring in om het vooropgestelde resultaat te bereiken. Kortom: we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de aanpak van ons advocatenkantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Lees ook meer over ons en over onze missie en visie