Volg ons

J.V. uit Sint-Niklaas

Wat doet u als uw (freelance) medewerker met de politie aan de kant van de weg staat en u vertelt dat hij geen rijbewijs heeft maar wél met uw bedrijfswagen de weg trotseert? Dan zakt de moed bij veel mensen in de schoenen. J.V. contacteerde Tweedraads Advocaten en vond daarmee de verkeersexperte die hij nodig had.

J.V. kent meester Vlaminck al enkele jaren. “Toen Tweedraads Advocaten nog niet bestond, stond ze mij ook al juridisch bij in verschillende zaken. En toen kreeg ik dit absurde verhaal aan de hand. Via een interimkantoor helpen diverse freelancers ons dagelijks uit de brand. De persoon in kwestie kwam zélf met de auto naar ons kantoor en parkeerde op onze parking. Geen haar op mijn hoofd dacht aan het controleren van zijn rijbewijs om met onze wagens te rijden. Tot dat onthutsende telefoontje dat hij aan de kant van de weg stond met de politie. En de boodschap dat ook wij als bedrijf een juridische boterham mochten weghappen. Ik was daar echt helemaal ondersteboven van.”

Transparante toga

“Tweedraads Advocaten was onmiddellijk duidelijk: dit was de realiteit en zó stonden we ervoor. We gingen natuurlijk voor de volledige vrijspraak. Goed voorbereid trokken we richting de rechtbank. Omdat mijn advocate me zo goed had ingelicht, ben ik nergens onderweg verrassingen tegengekomen. Héél aangenaam, die transparantie.”

Juridisch staartje

Onze goede voorbereidingen zorgden voor een overwinning voor het bedrijf in de rechtszaal. “De politierechter sprak in mijn voordeel en hield rekening met de argumenten van Tweedraads Advocaten. Wij hebben onze les zeker geleerd: we checken die informatie nu altijd driedubbel (lacht).”

To the point communicatie

Voor toekomstige zaken blijft J.V. bij Tweedraads Advocaten aankloppen. “Ze zijn to the point en overladen me niet met overbodige informatie. Ze geven ook alle mogelijke richtingen mee. Echt realistisch advies. Met duidelijke communicatie. Dat zijn eigenlijk de enige ingrediënten die je nodig hebt wanneer je juridisch advies zoekt. De sereniteit en discretie waarmee  de advocaten van Tweedraads Advocaten je in Sint-Niklaas ontvangen is goud waard.”

Staat u ook voor een frappante case? Bij Tweedraads Advocaten luisteren we naar élk verhaal en matchen we de juiste toga aan uw zaak.

Tweedraads advocaten Caroline Vlaminck

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Ik kon meester Vlaminck altijd bereiken bij nieuwe ontwikkelingen. Zelfs wanneer ik het emotioneel zwaar had, hing ze aan de lijn om mij te kalmeren.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas