Volg ons

Wendy Mertens uit Temse

Klanten die niet betalen. Het is de nachtmerrie van elke ondernemer. Ook zelfstandige coach Wendy Mertens uit Temse kreeg te maken met wanbetalers. Na een eerdere positieve ervaring met Tweedraads Advocaten besliste ze om de aanpak rond wanbetaling ook in de professionele handen van Tweedraads Advocaten te leggen.

De juiste aanpak in wanbetaling

Wendy: “Maar liefst vier klanten lieten het na om te betalen. Al snel zaten die dossiers bij een advocaat van het incassobureau. Maar omdat ik zo hard geloofde in de aanpak van Tweedraads Advocaten, vroeg ik hun om die dossiers over te nemen. En met succes!”

Een uitzondering

“Ik geef toe, ik heb altijd een negatief beeld van advocaten gehad. Gelukkig kon Tweedraads Advocaten mijn idee bijstellen, waardoor ik opnieuw vertrouwen kreeg in de rechtsgang. Hun manier van werken was voor mij uniek. Op elk moment kon ik mijn vragen stellen en telkens gaven ze mij een duidelijk antwoord. Ze waren ook zeer duidelijk over mijn opties en over wat wel en niet mogelijk was. Als ik zag hoe Tweedraads Advocaten mijn dossiers behartigde, gaf me dat een goed gevoel over de afloop. Ze hielden de optie van bemiddeling altijd open om een proces te vermijden, en op geen enkel moment misbruikte ze de regels om toch maar te winnen. Ze verdedigde mij op een eerlijke manier.”

Een team van advocaten

“Ik beveel het team van Tweedraads Advocaten absoluut aan. Want ook meester Vlaminck werkt op dezelfde integere wijze als meester D’hondt en is even vriendelijk en behulpzaam. Geen wonder dus dat ik al een cliënt naar hen doorgestuurd heb.”

Bent u net zoals Wendy uit Temse op zoek naar een juridische expert om een probleem met wanbetaling op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Heel aangenaam om met Tweedraads Advocaten samen te werken! Je hoeft je dossier maar één keer toe te lichten en zij gaan ermee aan de slag. Ze houden je op de hoogte van elke evolutie, reageren snel op e-mails en geven advies om je algemene voorwaarden en contracten te versterken.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas