Volg ons

Sofie Herrygers uit Sint-Niklaas

Sofie Herrygers uit Sint-Niklaas kocht samen met haar partner een woning met een typisch stadstuintje. Helaas konden ze amper van het zonlicht genieten door een gigantische boom in de tuin van de buren. Na veel overleg zonder resultaat besliste Sofie om de hulp van Tweedraads Advocaten in te roepen.

Duidelijke informatie

Sofie: “We houden enorm veel van bomen, laat dat duidelijk zijn. Maar jammer genoeg zorgde de immense boom van onze buren voor veel hinder in onze tuin. Wat we ook probeerden, we bereikten geen consensus met hen. Daarom zat er voor ons niets anders op dan dit burengeschil via de juridische weg aan te pakken. Ik maakte een afspraak met Tweedraads Advocaten. Tijdens ons eerste gesprek schetste hun onze mogelijkheden en de gevolgen van elk initiatief. Op basis van die duidelijke informatie konden we een beslissing nemen.”

Geen valse hoop

“Tweedraads Advocaten was van meet af aan duidelijk over de output van het proces. We konden zeker vragen om de boom te verwijderen, maar wellicht zou de rechter gewoon de wet toepassen. En ze kregen gelijk. We wonnen het proces en het gevolg was dat onze buren de overhangende takken moesten snoeien.”

Inzet en objectiviteit

“Als betrokken partij reageerden we vaak emotioneel. Gelukkig bleef Tweedraads Advocaten wel kalm en rationeel. Ze pakten onze zaak met een goede helicopterview aan. Hun objectiviteit was een echte opsteker voor ons.

Ook hun inzet vonden we super. We voelden dat we altijd bij hen terechtkonden. En als er snel geschakeld moest worden, dan deden ze dat zonder probleem. Zelfs als dat midden in de vakantie viel. We durven gerust te zeggen dat ze zich honderd procent vastgebeten hebben in ons dossier.”

Bent u net zoals Sofie op zoek naar een juridische expert om een burengeschil op te lossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Tweedraads Advocaten laat het proces niet aanslepen en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Dat is fijn én kostenefficiënt.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas