Volg ons

Marion Snoeren uit Sint-Niklaas

Ondernemen betekent vallen, opstaan en … geconfronteerd worden met klanten die hun facturen niet betalen. Helaas maken ook wanbetalers deel uit van het ondernemerschap. De oplossing van Marion Snoeren, general manager van Aluverre Glass Systems De ervaring en expertise van Tweedraads Advocaten in debiteurenbeheer inroepen.

Op aanraden van boekhouder

Marion: “Zoals elk bedrijf krijgen ook wij te maken met wanbetalers. Gelukkig is dat aantal tot nog toe beperkt, maar elke klant die zijn factuur niet betaalt is er een te veel. Onze boekhouder raadde Tweedraads Advocaten aan om ons te ondersteunen in ons debiteurenbeheer.”

Goede reputatie, aangename kennismaking

“De combinatie van hun goede reputatie, het overtuigende kennismakingsgesprek en het feit dat het twee vrouwelijke advocaten uit Sint-Niklaas zijn, maakte dat we een eerste zaak aan hen toevertrouwden. En die hebben ze meteen tot een goed einde gebracht.”

Open en direct

“Ons dossier kwam terecht op het bureau van meester D’hondt. Een kordate advocaat die er geen doekjes om windt. Ze communiceert open en direct en dat waardeer ik heel erg. Ze vertelt eerlijk hoe zij de kans op succes inschat en hanteert dezelfde principes als wij in ons bedrijf. Dat betekent dat de klant koning is, maar geen keizer. Ze is altijd respectvol, maar zegt wat er gezegd moet worden.”

Altijd op de hoogte

“Het is heel aangenaam om met meester D’hondt samen te werken. Je hoeft je dossier maar één keer toe te lichten en zij gaat er vervolgens mee aan de slag. Ze houdt je op de hoogte van elke evolutie in je zaak. Ik apprecieer ook haar snelle reactie op e-mails en het juridische advies dat ze geeft om je algemene voorwaarden en contracten te versterken.”

Ervaren en betrouwbare partner in debiteurenbeheer

“Ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Sinds dat eerste dossier vertrouwen we al onze zaken in wanbetaling toe aan Tweedraads Advocaten. Dat zijn er gelukkig maar drie geweest. En drie keer hebben onze klanten dankzij de bemiddeling van meester D’hondt betaald. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner met ervaring en expertise in debiteurenbeheer, dan kan ik Tweedraads Advocaten zeker aanbevelen.”

Heeft u net zoals Marion Snoeren behoefte aan een advocaat gespecialiseerd in debiteurenbeheer? Neem dan gerust contact met ons op.

Tweedraads Advocaten - Doreen d'hondt

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Meester D’hondt speelt kort op de bal. Het maakt niet uit of het gaat om een factuur van 500 of 500.000 euro, ze neemt kordaat de nodige stappen om elke onbetaalde factuur te vorderen.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas