Volg ons

Kristof De Ruysscher uit Sint-Niklaas

Onbetaalde facturen zijn een van de grootste frustratiebronnen voor ondernemers. Ook Kristof De Ruysscher van schilders- en afwerkingsbedrijf Stralitex had er last van. Zijn remedie? De doortastende aanpak van Tweedraads Advocaten!

Wanbetaling als sport

“Voor sommige mensen is het een sport om een factuur of een deel van een factuur niet te betalen. Vooral het restbedrag laat regelmatig op zich wachten. Mensen gaan ervan uit dat je de moeite niet zal doen om het factuurbedrag te vorderen, omdat de kosten niet opwegen tegen de opbrengsten.

Ik vind een onbetaalde factuur twee keer frustrerend. Want het betekent niet alleen dat je moet wachten op je geld, maar ook dat je klant geen respect toont voor het werk dat je geleverd hebt.”

Wanbetalers aanpakken

“Via mijn netwerk ontmoette ik meester D’hondt van Tweedraads Advocaten. Sindsdien speel ik elke klant die niet betaalt door aan haar. Met haar doelgerichte aanpak is de kans groot dat zo’n klant snel betaalt waardoor de kosten voor de invordering beperkt blijven. En ook al betaalt een klant niet snel of uiteindelijk zelfs helemaal niet, ik vind het uit principe belangrijk dat meester D’hondt mijn wanbetalers aanpakt.”

Kort op de bal

“Ik ben al tien jaar zelfstandige en heb al met verschillende advocaten samengewerkt. Ik kan dus gerust zeggen dat de aanpak van Tweedraads Advocaten anders is. Meester D’hondt speelt kort op de bal. Het maakt niet uit of het gaat om een factuur van 500 of 500.000 euro, ze neemt kordaat de nodige stappen om je factuur te vorderen.”

Open en eerlijk

“Ik apprecieer vooral de open communicatie en de correctheid van Tweedraads Advocaten. Meester D’hondt houdt me heel goed op de hoogte van elke ontwikkeling in een dossier. En als de situatie uitzichtloos wordt, zegt ze dat ook. Zo stevende een van mijn slechte betalers duidelijk op een faillissement af. Wel, meester D’hondt heeft in alle eerlijkheid gezegd dat het geen zin had om verder kosten te maken om mijn onbetaalde factuur betaald te krijgen.”

Aanbevelen in alle gemoedsrust

Hun open en eerlijke werkwijze, hun doortastende aanpak en hun expertise maakt dat ik in alle vertrouwen en gemoedsrust Tweedraads Advocaten aan elke collega-ondernemer aanbeveel.”

Heeft u net zoals Kristof De Ruysscher behoefte aan een advocaat gespecialiseerd in wanbetaling? Neem dan gerust contact met ons op.

Tweedraads Advocaten - Doreen d'hondt

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Heel aangenaam om met Tweedraads Advocaten samen te werken! Je hoeft je dossier maar één keer toe te lichten en zij gaan ermee aan de slag. Ze houden je op de hoogte van elke evolutie, reageren snel op e-mails en geven advies om je algemene voorwaarden en contracten te versterken.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas