Volg ons

Guy De Beule uit Moerbeke-Waas

Guy De Beule is zaakvoerder van The Wellness Corner in Moerbeke-Waas. Helaas krijgt ook hij regelmatig te maken met wanbetalers. Daarom ging hij op zoek naar een advocaat met expertise in wanbetaling. En die vond hij bij Tweedraads Advocaten.

Juridische hulp

Guy: “Ik had een klant met een openstaande factuur die zes maanden oud was. Ondanks mijn pogingen slaagde ik er niet in om die klant te doen betalen. Het was duidelijk dat ik juridische hulp nodig had om de factuur in te vorderen.”

Onmiddellijk resultaat

“Ik had advocaat Doreen D’hondt ontmoet op een netwerkevent. Haar naam was me bijgebleven. Dus nam ik contact met haar op om mijn probleem op te lossen. Het resultaat? Drie werkdagen later stond het geld op mijn rekening! Sindsdien gaat elk dossier over wanbetaling rechtstreeks naar haar.”

Eerlijke inschatting

“Meester D’hondt ontzorgt mij. Ik hoef niet meer wakker te liggen van mijn debiteurenbeheer. Ze bijt zich vast in mijn dossiers en laat niet meer los. Een no-nonsenseaanpak die werkt. Komt er geen reactie van de tegenpartij? Dan neemt ze verdere stappen. Ze laat er geen gras over groeien. En gelooft ze niet in een dossier? Dan zegt ze dat ook eerlijk. Zo vermijd ik onnodige kosten en valse hoop.”

Een echte aanrader

“Ik stel vooral de persoonlijke benadering van meester D’hondt op prijs. Ze zet mijn belang voorop, zonder de nodige afstand te verliezen. Samen bepalen we de beste strategie om tot het gewenste resultaat te komen. Ik kan deze manier van werken alleen maar aanraden.”

Bent u net zoals Guy op zoek naar een juridisch expert in wanbetaling? Neem dan gerust contact met ons op.

Tweedraads Advocaten - Doreen d'hondt

Bekijk ook deze samenwerkingen

“Tweedraads Advocaten laat het proces niet aanslepen en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk wordt afgehandeld. Dat is fijn én kostenefficiënt.”

Contacteer ons

Wilt u meer weten over de missie en visie van Tweedraads advocaten? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Bekijk ook zeker onze andere diensten

Advocaat familierecht Sint-Niklaas